Am iesit in cautarea micului dejun sau “desayuno”. In loc de cafea am primit esentea de cafea si o cana cu apa calda. Pare a fi un fel de americano in care dozezi tu cantitatea de espresso. Mi-e greu sa decid care-i mai groaznica: aceasta combinatie sau cafeaua instant. In plus am gustat pentru prima data yuca. O leguma alba, fiarta de data aceasta. Interesanta la gust.

Impreuna cu Pascal si Patrick, am scos calutii din garaj si am plecat la drum. Este ora 08:30.

Primii 60 km au fost un deliciu. La prima urcare mai serioasa, bestiuta s-a oprit. Pinionul de la roara stanga(singura cu tractiune) a cedat. Mai exact, din cele 4 suruburi ce-l sustineau au ramas doar 2. Unul a disparut cumva, celalalt s-a indoit. Ne-a luat doua ore sa o convingem sa mearga mai departe in doua suruburi si cu un adaos dar pana la urma ne-a inteles.

Elvetienii au avut iarasi probleme cu rezervorul. Benzina tasneste printr-o alta gaurica. Superglue si-a facut treaba si de data aceasta. Ne asteptam ca reparatiile noastre improvizate sa ne duca pana la urmatorul service. Asta s-a si intamplat, doar ca mecanicul a fost mai departe decat credeam noi.

La 60 de km distantanta, in Olmos, l-am gasit pe Lucio. 7 ore s-a chinut sa ne repare motoreta si totul s-a sfarsit cu o transmisie noua de la cap la coada, un schimb de ulei si asteptari foarte inalte de la performantele viitoare ale bestiei.

Am gasit un hotel, un fast food peruan si astfel am incheiat ziua cu 140 de km facuti. Maine avem din nou de recuperat.