Vorbisem cu Razvan si urma sa plece pe la 13:00 din Pitesti, sa vina sa ma ia pe mine si pe Nico din Bucuresti si sa purcedem mai departe catre OHA Beach, urmatoarea petrecere din The Mongol Rally.

Pe drumul de intoarcere am discutat cu Nico posibilitatea de a merge cu noi mai departe in Mongol Rally. I-am spus ca ne place sa mergem cu ea si mai mult chiar si Yurty o place asa ca o luam cu noi pana unde o tin vizele. V-am spus ca Nico nu poate sa mearga in mod normal pe bancheta din spate? Ei bine, nu stim ce a ajutat-o mai mult: dorinta de a participa in Mongol Rally, chimia dintre ea si Yurty sau compania noastra :)) cert este ca a trecut peste acest hop si a mers fara probleme intr-un spatiu extrem de ingust.

Din discutiile cu raliotii am inteles ca VOA pentru Turkemnistan nu era suficienta si ca aveam nevoie neparat de viza de intrare pe care o puteam lua din Romania, Istanbul sau Georgia. Nico ne-a ajutat si am reusit sa obitem viza din Romania intr-un timp record. In acelasi timp a incercat si ea sa-si ia viza pentru Azerbaijan urmand ca de la Baku sa se intoarca cu avionul. Din pacate, nu a reusit asa ca va ramane cu noi doar pana-n Tbilisi de unde se va intoarce cu avionul.

Pe la 16:00 a reusit si Razvan sa ajunga in Bucuresti, a mai durat o ora pana mi-am impachetat si eu bagajele in genta care era la el si am reusit ca pe la 17:30 sa plecam de la Nico care era gata astfel incat Yurty ne-a dus zburdand spre mare unde am parcat-o langa celelalte masinute din Mongol Rally, la OHA Beach.

Ne-am intalnit cu prieteni dragi carora le mutltumim ca au venit sa ne sustina, cu Pramongols, Fire Fairies si Daciotii, echipajele din anii anteriori si cu cei doi Dragos de la Mongoliotii pe care din pacate i-am pierdut in multime …

Planul era ca pe la 02:00 – 03:00 sa mergem la culcare pentru ca a doua zi aveam de gand sa plecam pe la 08:00 din Mamaia cu destinatie costa de Sud a Marii Negre. Cum pe la 05:30 inca asteptam ciorba intr-un local din Mamaia, astfel incat am ajuns in camera pe la 06:30.