Ziua a opta a fost una dintre cele mai agitate zile.

Am plecat dimineata de la Sibiu lasand echipajele sa petreaca in continuare. Razvan, care nu se atinsese de alcool era la volan. Eu am adormit in dreapta iar Nico i-a tinut companie pana la Pitesti unde m-au lasat sa dorm in pat :D. A dus-o pe Nico la Bucuresti si s-a intors in Pitesti sa monteze portbagajul si sa puna bagajele.

M-am trezit acasa la ai mei, mi-am strans lucrurile si am plecat la Bucuresti sa rezolvam viza pentru Turkmenistan. La un moment dat m-a sunat Razvan sa ma intrebe daca actele de la masina sunt la mine. I-am spus sa stea linistit pentru ca sunt la mine dar aveam sa aflu ca-l oprise politia pentru ca nu avea centura.

Dupa 15 minute am aflat rezolutia: nu avea centura, actele erau la mine iar militianul a comentat ca avem autocolante pe geamurile din spate si pe luneta. Concluzia: a doua amenda din Mongol Rally (80 lei) luata in orasul natal! 6.000 km din 19.000 km

Am trecut pe la Nikonisti sa ridicam aparatul (Nikon D3200 cu obiectiv 16/85) si trepiedul ce aveau sa surprinda experienta de acum incolo si ne-am intors la casele noastre.

A urmat o seara frumoasa in Bucuresti plina de vise marete. Maine plecam spre mare unde urmeaza sa intalnim echipajele la Oha Beach Party.