Ne-am trezi de dimineata pe la 08:30 cu un telefon de la Ursus Cotton Pub, Sibiu – primi ralioti ajunsesera la pub. Le-am spus ca in Romania petrecerea dureaza toate noaptea si ca nu este nevoie sa incepem la prima ora. Le-am facut o lista cu obiective turistice si a ramas ca ne vedem mai tarziu.

Iulia a ajuns la Pub pe la 12:00 si m-am dus si eu la 13:00 in asteptarea raliotilor 🙂 M-am intalnit cu Tudor si ne-am asezat la taifas pe terasa de la URSUS Cotton Pub… trebuia sa ma asigur ca berea este rece si buna, nu am fost deloc suprins cand am observat ca respecta standardele de calitate 🙂 la un moment dat, au venit si Razvan cu Nico si cu Yurty la Pub iar eu cu Tudor am plecat sa vedem un loc de campare pentru ralioti. La intoarcere ne-am dat seama ca Yurty isi pierduse numarul de imatriculare de pe fata asa ca am plecat prin orasul in constructie – Sibiu pentru a cauta numarul pe care l-am si gasit cu mult noroc.

Raliotii au inceput sa soseasca pe la ora 20:00 moment in care ne-am mutat jos in Pub unde Cotton ne-a pregatit 4 tapi de bere doar pentru noi. Petrecerea a fost la cote maxime, raliotii find incantati de primirea din Romania. Pe la 23:00 au ajuns si Sarah, Johnny and co. veniti cu autobuzul de coala fiind cazati la Biserica Fortificata din Cristian.

Noi am reusim sa ne dezlipim de petrecareti, lasand-o pe Iulia incharge with everything pe la ora 04:00 plecand spre Pitesti pentru a termina pregatirile necesare.

Avema sa aflam ca petrecerea s-a terminat la ora 08:00, raliotii campand pe trotuarul din fata pub-ului.