La prima ora am tras o fuga intre restaurant si hotel incercand sa inteleg de la stimatele doamne procesul necesar a fi parcurs pentru a realiza conexiunea la internet. De la hotel ma trimiteau la restaurant si de la restaurant la hotel. Ma gandeam doar ca voi trece prin momente si mai interesante pana-n Mongolia asa ca afisam un zambet larg. Pana la urma am inteles de la un turist ca trebuie sa platesc o taxa de conectare de EUR 5 pentru a ma putea loga la retea.

Am mancat un mic dejun la restaurant dupa care ne-am intins la drum spre Klenova.

Marcel ne-a pus pe niste drumuri tare pitoresti pana la al doilea Checkpoint unde am descoperit ca am luat o decizie foarte buna legata de startul de la Londra deoarece Bodiam Castle was kicking the ass of Klenova 🙂

Dupa o plimbare pe drumuri forestire am intrat in camping-ul organizat special pentru echipajele Mongol Rally. Am montat corturile deoarece avea sa fie a doua noapte de dormit la cort si am socializat in continuare cu echipajele internationale.

In cadrul Mongol Rally poti alege daca vrei sa pleci din Londra sau din Praga, important este sa ajungi la cel putin unul dintre aceste doua locatii.

La Klenova, in schimb, ne-am intalnit cu Ramona si cu Andreea (Fire Fairies) ce au devenit nostalgice in calitate de veterani 🙂

Dupa cate un shoot de absint am urcat la castel si timp de cateva ore am fost pe repeat cu „Hi guys, are you going through Romania? Do you know about the party in Sibiu and Mamaia? Here is a map :)” Am promovat petrecerile din Romania si am oferit pliante cu Romania si cu Bisericile Fortificate.Petrecerea de la castel a fost, la fel ca si locatia, de altfel, sub Bodiam, so one extra point for us.

La castel am petrecut pana dimineata cu echipajele printre care si Naren de la Ziba Express.

Cand ne-am dus la culcare (pe la 04:00) am observat ca era groaznic de frig afara asa ca ne-am imbracat cu toate hainele si ne-am bagat la cort.