Am dormit bine la cort, ne-am trezit la timp pentru micul dejun – evident, un alt burger :)). A urmat discutia cu Nico legata de culoarea tricourilor in care vom aparea pe rampa de lansare a evenimentului. Noi ne imbracasem in mov iar Nico ne-a spus ca nu ne poate face fotgrafii in culoarea aceasta la lansare asa ca a trebuit sa o schimbam cu ceva mai „cool”.

Am asistat la un turnir si evenimentul de lansare care a trecut mult mai repede decat ne puteam astepta.

Plecand de la Bodiam am realizat ca este ora 12:00 si noi avem ferribotul la ora 19:00. Am incercat sa schimbam rezervarea la feribot pentru ora 14:00, dar supriza trebuia sa platim o taxa suplimentara de GBP 40 moment in care am hotarat ca ar fi mult mai bine ca de banii acestia facem o plimbare prin UK.

Locatia castigatoare a fost Hampton Court – casa de vara a Reginei. 130 km in plus fata de locatia noastra – inca 240 km pana la feribot. Drumul pana la Hampton a fost foarte bun. Pe autostrada, ne-am trezit ca Yurty a fost abordata de o alta masina cu fraza: „GUYS, GUYS … YOU’RE GOING THE WRONG WAY! :))”. Dupa o scurta discutie cu acestia i-am lamurit ca „in The Mongol Rally there is no wrong way!” singura problema intampinata a fost legata de parcare deoarece am nimerit intr-un festival al florilor la Curtea Regala.

La Hampton, dupa ce ne-am pierdut in labirint si am aflat de la Razvan ca pentru a iesi din labirint trebuie sa pastrezi mereu acelasi perete de la intrare pana la iesire, Nico a tinut neaparat sa-si faca poza cu armasarii reginei.

Drumul de intoarcere a fost pe autostrada, Marcel avand setat ca si destinatie „Calais”. Ce aveam sa realizam brusc mai tarziu era faptul ca Marcel avea de gand sa ne bage prin Eurotunel. Am iesit la bariere si am rugat pe cineva sa ne scoata din eurotunel pentru ca noi vrem cu bacul din Dover :)). Dupa ce am rerutat traseul am ajuns la Memoriarul „Battle of Britain” de unde am admirat o priveliste superba cu Dover-ul.

Yurty si-a mai tras sufletul pe ferry dupa care a zburdat linistita pe autostrada pana aproape de Frankfurt unde am tras la un hotel pe autostrada la o ora matinala.