Am reusit sa ne trezim pe la 10:00, am fost la micul dejun intr-o cofetarie / cafenea in care nu am putut sa comandam ce ne doream asa ca am ajuns sa consumam produse la nimereala (pana la urma ne obisnuim cu astfel de situatii pentru „-stan-uri”.

Am experimentat mersul cu metroul prin Munchen pana la Marien Platz unde am cautat iarasi G-ul. De data aceasta eu l-am gasit ascuns intr-o geanta, Razvan a continuat cautarile ajungand pana la pantofi sport iar Nico a ramas cautand mai departe fericirea cu Bertrand Russell :))

Din Munchen am plecat pe la 14:00 cu gandul ca mergem la Bruges, ne rezervasem si un hotel tare dragut in acest sens. Pe drum am facut impreuna cu Marcel un rerouting si am stabilit ca mergem direct la feribot, am facut rezervarile dupa o convorbire foarte lunga la telefon cu o operatoare (110 EUR).

Pentru ca Nico terminase bancurile (ambele) si eu motaim din cand in cand, s-a dat startul la Fazan. Pe la runda a 4-a cand Razvan era „Faz” a continuat jocul cu „Napasta” eu am reptatat cuminte: „Napasta ai zis?” moment in care am stins lumina pemtru cateva minute trezindu-ma bursc in hohote de ras si injuraturi :)).

Pana la urma am aterizat la Calais, Franta. La 01:00 cautam cu disperare un hotel. Singurul ce avea camere libere a fost Ibis unde camera avea un pret exorbitant de 110 EUR si un raport pret / clitate invers proportional, camera avand 5 mp cu tot cu baie.  Am coborat la receptie sa comandam ceva de mancare si de baut, alcool nu aveau asa ca am plecat prin oras in cautarea acestuia. La o benzinarie ni s-a spus ca nu se mai vinde alcool dupa ora 18:00 conform legislatiei asa ca ne-am intors la hotel unde am mancat in camera si pentru a realiza cat de mica era camera pot sa va spun ca tava de mancare nu si-a gasit un loc in aceasta asa ca am scos-o pe hol unde cu greu am reusit sa o inghesuim. Dimineata era tot acolo, probabil ca nici acum nu au mutat-o din loc.