M-am trezit cu greu inaintea petrecaretilor ce au alergat prin Batumi toata noaptea, si am plecat spre cel mai High Tech Mc Donald’s pe care l-am vazut vreodata. Din fericire pe drum am gasit o terasa care m-a convins sa-mi arunc laptop-ul pe masa si sa-mi comand dintr-un meniu in limba engleza 😀 un Shish Kebap si un espresso, la terasa mi s-a alaturat si restul echipajului dupa ce a reusit sa faca ochi 🙂

Am continuat sa ne minunam de Batumi si am ajuns pe plaja „Black Pebble Beach”, plaja unde nu sunt toate Black si nici Pebble ci marea majoritate pietre. Promitem sa nu ne mai plangem de nisipul de la noi ca nefiind suficient de fin. Se pare ca se poate si mai rau.

Am facut o baie intr-o mare involburata si ne-am intins la soarele ce se cam ascundea de noi printre nori urmand sa actualizam jurnalul de bord, jurnal cu care am cam ramas in urma avand in vedere fuga pe care am fost, dar pe care promitem sa-l actualizam constant de acum incolo 😀

Masa de pranz am luat-o pe un dig, la restaurantul San Remo unde mancarea a fost foarte buna (am incercat pentru prima data „Chicken Kiev”) si ploaia a incercat in zadar sa ne faca sa plecam. Daca ajungeti pe aici merita o vizita. Soarele nu a binevoit sa ne salute cu toate ca ne doream foarte mult sa vedem un apus pe Marea Neagra.

Ne-am plimbat pe faleza, Razvan si Nico si-au facut tatuaje cu argali, am vazut fantanile dansatoare si ne-am dat in roata urmand ca pe seara sa ne intalnim cu Naren si cu Jasmin (colegii de drum de la Ziba Express)  si sa stam la povesti pe malul marii. Am sfarsit prin a gasi un club pe plaja, plin de oameni bauti bine care s-a inchis la putina vreme dupa ce i-am convins ca pantalonii nostri scurti sunt suficient de trendy pentru localul lor.

Ziua s-a incheiat cu o ploaie pe cinste si niste beri in holul unuia dintre multele hoteluri maiestose ce se gasesc in aceasta ciudata statiune.