Gata! Ziua cea mare a venit! Ne pregatim pentru aceasta zi din Octombrie anul trecut! Este senzational, ne urcam in masina!

Cu siguranta am uitat multe lucruri acasa, dar avem noroc ca ne intoarcem tot prin Romania asa ca vom avea timp sa facem un checklist pe drum. Checklist pe care ne-am propus sa-l facem de o gramada de timp dar niciodata nu l-am terminat :))

Este 03:00, am facut cafeaua si am plecat la drum. Strabatem Romania in fuga si ajungem la granita cu Ungaria. Initial scoatem buletinele, dar in cateva secunde ne dam seama ca vrem stampile pe pasapoarte. Pasapoarte la care am muncit atat de mult timp pentru a fi gata …

Ii rugam pe vamesi sa ne puna stampila pe pasapoarte. Ne-au spus ca nu mai este necesar, dar explicandu-le de ce vrem stampile ne-au spus ca nu suntem sanatosi la cap si dupa lungi insistente ne-am primit stampilele, deci suntem oficial plecati in calatorie 😀

Dupa cum veti vedea pe viitor, avem un pariu legat de plata cu cardul vs. plata cash, pariu la care Razvan mizeaza pe cash. La vama am aflat ca taxele de drum pentru Ungaria si Austria se platesc pe o perioada minima de 10 zile si doar in cash.

Ei bine unde credeti ca ne-am oprit prima data de la iesirea din tara. Da, exact la Pandorf pentru ca punctul G auzisem noi ca este in shoppinG asa ca ne doream sa-l identificam. Singurul care l-a descoperit a fost Razvan in doua perechi de pantaloni.

Dupa cumparaturi ne-am dat seama ca parcursesem aproape 900 de km din cei 1.400 propusi in prima zi si nu aveam material de facebook asa ca am trecut zburand la vale cu 132 km/h pe langa un echipaj de politie, Yurty simtind pentru prima data girofarurile suflandu-i in ceafa. S-a emotionat, am tras pe drepata, am facut poze cu politistii si am platit maimutelor 50 EUR taxa de fun.

Am rulat in continuare pe autostrada pana la intrare in Munchen unde Marcel s-a trezit cu o promisiune de la Razvan ca-l va face bucati dupa Turcia deoarce ne-a scos pe un drum aiurea astfel incat am reusit sa intarziem la intalnirea cu Cristina.

Intr-un final, pe la 22:00 am ajuns la coordonatele indicate facand dreapta de pe Leopord Strasse, ne-am dus bagajele si am facut ce ar face oricine ar pleca la un drum de 1.400 km dimineata de la ora 03:00 am mancat si am iesit la bere cu Tania si Cristina. Eu mai aveam un pic sa dorm in picioare pe drum de oboseala, dar m-am trezit instant cand am dat de o conexiune wifi si am vazut un e-mail de la organizatori care-mi spuneau ca am uitat sa le dau numarul de inmatriculare al lui Yurty.

Am ajuns la culcare dupa aproape 24 de ore de la plecare si am dormit neintorsi pana a doua zi :p